Imunocink za odrasle
IMUNITET I MNOGO TOGA JOŠ...
Optimalna kombinacija cinka i vitamina C koja pomaže jačanju odbrambenih snaga organizma.
IMUNOCINK® ZA ODRASLE
Imunocink® za odrasle preporučuje se kao svakodnevni dodatak ishrani kod jačanja odbrambenih sposobnosti organizma kao i kod povećanih potreba za cinkom i vitaminom C koje imaju sportisti, adolescenti, starije osobe, vegetarijanci, dijabetičari, osobe izložene fizičkom i psihičkom stresu.
Imunocink® za odrasle:
 • Antioksidansi za dobar imunitet
 • Dodatak ishrani
 • Optimalne doze vitamina cinka i vitamina C u jednoj tableti
 • Prirodna aroma narandže
 • SADRŽAJ U 1 TABLETI
  Vitamin C 300 mg
  Cink 10 mg

  Ostali sastojci: saharoza, zaslađivač sorbitol, prirodna aroma narandže, stabilizator-magnezijum-stearat, boja sanset žuta, zaslađivač - aspartam.
  Šta je Imunocink® za odrasle?
  Imunocink® za odrasle je optimalna kombinacija vitamina C i cinka, koja pomaže jačanju odbrambenih snaga organizma. Cink je značajan za pravilno funkcionisanje nervnog i imunog sistema, a vitamin C snažnim antioksidativnim delovanjem neutralizuje štetna dejstva slobodnih radikala.

  Način upotrebe:
  Imunocink® za odrasle se preporučuje kao svakodnevni dodatak ishrani za očuvanje odbrambenih sposobnosti organizma, kao i kod povećanih potreba za cinkom i vitaminom C (sportisti, adolescenti, starije osobe, vegetarijanci, dijabetičari, osobe izložene fizičkom i psihičkom stresu). Tabletu sažvakati ili otopiti u ustima. Preporučuje se jedna tableta na dan, posle obroka i to najbolje sa vodom, nikako sa mlekom, kafom ili drugim napicima sa kofeinom. Takođe, ovi dodaci ishrani treba da se uzimaju odvojeno i od proizvoda koji sadrže kalcijum i gvožđe, jer smanjuju njegovu apsorpciju. Apsorpciju cinka mogu smanjiti i neki lekovi (ACE inhibitori, diuretici te antacidi).

  Napomene:
  Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.

  Upozorenje i ograničenja za upotrebu:
  Preporučena dnevna doza od jedne tablete se ne sme prekoračiti. Imunocink® za odrasle ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak preparata. Sadrži izvor fenilalanina.

  Način čuvanja:
  Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od vlage. Proizvod ne treba koristiti po isteku datuma označenog na pakovanju. Čuvati van domašaja dece.

  Pakovanje:
  60 tableta